Menu
Lunch
MENU DE WANDELING IS ONS PARADEPAARDJE, IN DIT MENU WERKEN WE GRAAG ZOVEEL MOGELIJK MET LOKALE/BIO PRODUCTEN EN DE KRUIDEN UIT ONZE EIGEN STADSTUIN.
OP ORIGINELE MANIER BRENGEN WE LOKAAL EN MINDER LOKALE SMAKEN EVENWICHTIG SAMEN.
Ons degustatiemenu kunt U in 4 of 5 gangen genieten. we serveren hierbij aangepaste wijnen en een niet-alcoholische pairing, er is ook een uitgebreide wijnkaart en wijnen per glas.
Tijdens de week 's middags kan u ook bij ons terecht voor een lunch in 2 of 3 gangen .
's Middags ontvangen we u graag tussen 12.00 en 12.45 uur. 's Avonds ontvangen we u graag tussen 19.00 en 19.45 uur.
In het menu kunnen aanpassingen gebeuren voor vegetariërs, pescotariërs en bepaalde allergieën indien op voorhand telefonisch gemeld en indien in redelijke mate. Wij kunnen geen ui/ei/look/sjalot/melk vervangen deze zijn essentieel in onze bereidingen.
LUNCH
Voorgerecht
Gemarineerde leng, paarse daikon en rode kool, sinaas en limefinger
Hoofdgerecht
Wilde eend, kervelwortel en suikerbrood, gebakken tarwe
Nagerecht
appel en zoete venkel, ijs van citrusafrikaantjes
of selectie kazen (suppl.+€8)
Lunch (excl. dranken), voor-, hoofd en nagerecht €45, zonder nagerecht €38
Dit menu serveren wij op woensdag-, donderdag-, vrijdagmiddag niet op feestdagen of gelegenheidsdagen
Kleine wandeling
Coquilles crudo van reder Bruno, spitskool en gremolata, Ajo Blanco
Kwartelfilet, millefeuille van knolselder, olijf en amandel
Hazefilet, compote van hokkaidopompoen, haverwortel, kriekbier van brouwerij Vandewalle (Een visalternatief is mogelijk)
Ijs van vijgenblad, sesamkrokant, Marsala sabayon
of Assortiment gerijpte kazen ipv dessert suppl.+€8
Menu 4 gangen €68
Dit menu serveren we niet op zaterdag
Grote wandeling
Coquilles crudo van reder Bruno, spitskool en gremolata, Ajo Blanco
Kwartelfilet, millefeuille van knolselder, olijf en amandel
Zeebaars 'petit bateau', daikon met saffraan, miso beurre blanc
Hazefilet, compote van hokkaidopompoen, haverwortel, kriekbier van brouwerij Vandewalle (Een visalternatief is mogelijk)
Ijs van vijgenblad, sesamkrokant, Marsala sabayon
of Assortiment gerijpte kazen ipv dessert suppl.+€8
Menu 5 gangen €83
Dit menu serveren we iedere dag